1 2 3 4 5

10.3.20

Нові можливості для сучасної молоді

Стрімкий розвиток суспільства та величезний потік інформації - основні теми, які насправді турбують молодь. А можливість розкрити свій потенціал, реалізувати ідеї - найголовніша проблема сучасності.
Так, 10 березня 2020 року, у стінах Центру дитячої та юнацької творчості м.Бердянська відбувся завершальний майстер-клас в рамках фестивалю "Прес-Хвиля-2019/20". Очільник заходу, за сумісництвом редактор Інтернет-порталу "Big.Zp.Ua", Андрій Чепрасов презентував проєкт медіа-спільноти Berdyansk v3.0! - простір студію "CREATIVE". Сама програма реалізується міською громадською організацією "ІРЦКК ДІАЛОГ" за фінансування Уряду КАНАДИ та міжнародної технічної допомоги в рамках "Партнерства для розвитку міст" (Проєкт "ПРОМІС").
Представники прес-центрів ЗЗСО №20 і БМЛ
У цілому захід було спрямовано на розкриття питань щодо інноваційного підходу у бізнесі, сучасними засобами маркетингу та PR. Юні кореспонденти мали змогу ознайомитися з креативною спільнотою творчих людей, які не тільки створюють медійний профіль нашого міста, а й надають можливість розвиватися, залучаючись до участі просування якісного медіа контенту. 
Андрій ЧЕПРАСОВ - очільник заходу
Адже простір студія "CREATIVE" - це, насамперед, не тільки безкоштовні навчальні курси та практичне створення відео на різноманітні теми, а й сучасне обаднане монтажне місце, що слугує подальшому розвитку молоді. А, отже, надає можливість працевлаштуватися в майбутньому, при цьому продовжуючи займатися улюбленою справою.
Робочі моменти під керівництвом Дар'ї Чепрасової ЗЗСО №2
Наприкінці заходу бажаючі мали змогу отримати відповіді на всі свої запитання, а також почути поради щодо подальшої співпраці.
Хочемо наголосити, що фестиваль дитячо-юнацької журналістики підходить до свого завершення і зовсім скоро ми дізнаємося ім'я володаря титулу "Кращий прес-центр".
Маргарита КОЧЕТКОВА
Фото - Костянтин САМОЙЛЕНКО, Леонід МАРКОВ

Немає коментарів:

Дописати коментар