1 2 3 4 5

7.1.19

Феномен Волканова, або фан-зустріч по-Бердянськи (відео)


У той момент, коли iншi ще святкують, команда ЮнКор розпочала свою роботу у 2019 роціУчасники прес-центру нашої школи побували на вiдкритiй фан-зустрiчi юного спiвака Дiми Волканова.

Снiг, крига, лютий мороз - все це не стало на завадi місцевим фанатам зустріти справжню зiрку телеекрану у реальному життi. Днями, на сторінках однієї з соцмереж, Дмитро Волканов розмiстив запрошення на свою першу фан-зустрiч, яка попри негоду, що вирувала на початку місяця, вдало вiдбулась на Приморській площi м.Бердянська.
Автограф Д.Волканова
Так, 5 січня 2019 року, Дмитро порадував своїх прихильників, які прийшли підтримати хлопця, що повернувся до рідного міста, після завершення суперфіналу 9 сезону «Х-Фактор». Багато хто хотiв отримати автограф та зробити селфi зі своїм кумиром (учасники ТЦ «ЮнКор» не стали виключенням). Та насправдi зустрiч набула цiнностi завдяки щирим розповiдям спiвака. Затамуючи подих, кожен слухав про випробування, якi довелося пройти хлопцю, а разом iз ними радiснi i неповторнi моменти життя конкурсанта Х-фактора. Також юнак розповiв про здобутки i досвiд, який вiн отримав на проектi.
На жаль, фан-зустрічі відбуваються дуже рiдко у нашому мiстi, але ми з нетерпінням будемо чекати вiд юного спiвака нових дивовижних звершень та цiкавих iсторiй. Адже завдяки таким дійствам можна поринути у незабутню атмосферу та отримати яскраві враження, які запам’ятаються фанатам надовго.

Кореспонденти ТЦ "ЮнКор". Робочі моменти.
P.S.: Нашим кореспондентам вдалося взяти iнтерв'ю у Дмитра Волканова, яке ви зможите почитати на сторінках інформаційно-розважальної газети «Школа 20». Слідкуйте за новинами!
Маргарита КОЧЕТКОВА,
Світлини – Альона КУТЄПОВА.

Немає коментарів:

Дописати коментар