1 2 3 4 5

9.11.19

Хореграфія як різновид спорту— це постійний рух

«Танець – це життя!» - традиційний конкурс, що проводиться з метою виявлення творчої обдарованої молоді, залучення випускників шкіл, які мають базову хореографічну підготовку.
Так, 9 листопада 2019 року, у головному корпусі БДПУ за підтримки кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін відбувся щорічний хореографічний конкурс. Цього року захід охопив учасників з Бердянська, Маріуполя та селищ Бердянського району. Учні старших класів загальноосвітніх шкіл мали змогу продемонструвати свою майстерність в напрямках спеціальності «Хореографія». 
Анастасія виконує композицію"Тарантелла"
Свої сили успішно випробувала і випускниця народного художнього колективу-хореографічного ансамблю «Сонечко», учениця 11 класу ЗЗСО №20 – Анастасія Назарова. Дівчина вправно продемонструвала свої можливості у сольній композиції "Вінок" і "Тарантелла" та посіла почесне І місце.
Настя з групою підтримки
Нагадаємо, що перемога у конкурсі надає заохочувальні бали, які майбутні абіту-рієнти можуть використати при подальшій вступ-ній кампанії в Бердянському державному педагогічному університеті. 
«Напередодні конкурсу я захворіла і хвилювалася, що не встигну відпрацю-вати рухи композицій. Зізнаюся, перед самим виходом на сцену я була не впевнена, що мої танці можуть сподобатися журі. А під час виконання «Тарантелли» у мене взагалі разв'язалась стрічка на взутті, яка додала більшого хвилювання. Але я зібралася з думками і вже через декілька секунд забула про перепони і продовжила танцювати. Хочу побажати усім майбутнім участникам впевненості. Якщо танець - це ваше, то йдіть за покликанням», - поділилася Анастасія. 
Тож вітаємо юну талановиту дівчину і бажаємо творчого натхнення та вдалих іспитів на ЗНО! І хто зна, можливо, саме вона у майбутньому підкорить не одну Всеукраїнську та Міжнародну сцену і продовжить прослявляти наше місто на хореографічній ниві. 
Мілєна Матусевич,
Фото – з архіву героїні 

Немає коментарів:

Дописати коментар