1 2 3 4 5

1.11.19

"Horror Fiction" у БДПУ


Учні ЗЗСО №20 долучилися до неймовірного заходу, що проходив під гаслом "Хорор". Дійство проходило на базі Бердянського державного педагогічного університету.

Напередодні свята Хеловін, 30 жовтня 2019 року, студенти факультету філології та соціальних комунікацій виступили організаторами читацького гуртка, кожен учасник якого міг не тільки обговорювати улюблених авторів і цікаві твори художньої літератури, а й висловлювати свої погляди й думки стосовно тих чи інших теорій.


Студенти повідали всім присутнім інформацію про життя і творчість відомих авторів літератури, які створювали свої твори в жанрах містики. Брем Стокер, Мері Шеллі, Едгар По, Роберт Стівенсон, Стівен Кінг, Річард Метісон - автори творів, які стовідсотково підходять до тематики Хелловінських заходів. Адже знайомство з їхніми книгами додає читачам певного адреналіну. Страх, переживання та тривога від незвіданного майбутнього - провідні емоції, які виникають у любителів "Хорор". Такий формат заходу, на думку організаторів, один із способів привернути увагу сучасної молоді до читання. А Хеловін - всього лиш привід долучитися до нового і сучасного, але цікавого жанру літератури.
Представники ЗЗСО №20 - учасники "Horror"-заходу

По завершенню інформаційного блоку на всіх присутніх чекали приємні смаколики, які гармонічно доповнювали спільний перегляд першої екранізації кінофільму «Кладовище домашніх тварин».Безумовно позитивні враження залишили по собі учасники нашої школи, які також були присутніми на цьому таємничому заході. Дякуємо за запрошення та чекаємо нових зусттрічей!

Вероніка ЛЕРНЕР

Немає коментарів:

Дописати коментар