1 2 3 4 5

23.10.19

Шанс на ім`я "Youth MediaLab"

Учасники тематичного центру "ЮнКор" взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Youth MediaLab". Головна мета якого - дати поштовх розвитку цифрових медіа та редакцій шкіл!

Проєкт реалізують Міністерство інформаційної політики України та Міністерство освіти та науки України спільно з громадською організацією Change Communication («Комунікації для змін») за підтримки проекту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Так, за умовами конкурсу, команді прес-центру навчального закладу потрібно створити відеорлик, тривалістю 90 секунд на тему "Супергерої серед нас"
"Герої існують.Вони повсюди.Різної сили... Певного призначення...Для кожного свої..Неповторні та унікальні. Презентуємо фантастичну четвірку двадцятої школи. Юні акули пера непомітні, але завжди в центрі важливих подій." - саме так презентували себе учасники ТЦ "ЮнКор" ЗЗСО №20. 
Тож переглядайте роботу юних кореспондентів та побажайте перемоги. Адже результати організатори проєкту оголосять наприкінці жовтня 2019 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар