1 2 3 4 5

29.12.18

Хто отримав титул "Міс школярочка"?


 У Бердянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №20 визначили «Міс школярочку – 2018».

На початку грудня учасники Парламенту школи разом з прес-центром ТЦ «ЮнКор» оголосили про початок фотоконкурсу «Міс школярочка».
На момент старту голосування було зареєстровано 24 учасниці віком від 6 до 16 років. Ними стали учениці 1-11 класів нашої Альма-Матер.
Хочемо зазначити, що процес голосування відбувався у два етапи: перший (відбірковий) і другий (фінальний), які проходили на офіційному сайті інформаційно-розважальної газети «Школа 20».
 На першому етапі, який тривав рівно 2 тижні, було відібрано 10 світлин, за які проголосувало 8203 інтернет-користувача.
Результати відбіркового голосування
Одразу після закінчення відбіркового етапу стартувало пятидневне фінальне голосування. Цього разу інтернет-користувачів чекав «маленький неприємний сюрприз». Для того, щоб голосування відбувалося чесно, організатори конкурсу доклали максимум зусиль. Саме тому у другому етапі могли взяти участь лише ті користувачі Інтернет-мережі, які мали свій оcобистий google-акаунт. Цей барєр виявився не до снаги багатьом, про що свідчать лише 505 голосів на фінальному етапі.
Результати фінального голосування

Отже, за підсумками офіційного фінального інтернет-голосування на нашому сайті https://school20-brd.blogspot.com  перемогу у фотоконкурсі «Міс школярочка - 2018» виборола учениця 2-Б класу - Гарькавська Єсенія, яка набрала 134 голоси від інтернет-користувачів.
Титул першої віце-міс дістався учениці 9-А класу – Серажим Ксенії, за яку проголосувало 113 інтернет-користувачів.
Другою віце-міс стала учениця 5-Б класу – Рибакова Ольга, яка набрала 91 голос від відвідувачів нашого сайту.
Переможці шкільного фотоконкурсу "Міс школярочка - 2018"
Оголошення результатів та нагородження учасниць шкільного фотоконкурсу відбудеться 15 січня 2019 року у стінах Бердянської ЗОШ №20.
Вітаємо дівчат з перемогою та бажаємо подальших успіхів у нових конкурсах!
 Софія Табакова,
 учениця 8-А класу




5 коментарів: