1 2 3 4 5

21.1.19

Життя через медіафільтр



У рамках Міського щорічного фестивалю шкільних прес-центрів "Прес-хвиля 2018/19" у Центрі дитячо-юнацької творчості, 21 січня 2019 року, пройшов майстер-клас під назвою «Шкільне життя через медіафільтр».
Редактори шкільних прес-центрів
Основним напрямком зустрічі з журналістами- початківцями прес-центрів навчальних закладів була підготовка до заочного конкурсу в номінації «Сюжет» на тему «Головна подія міста». 

Краще розібратися в цій темі, учасникам допомагала ментор, екс-журналіст медіахолдингу Про100, випускниця студії "ЮН-прес" - Юлія Рябоволик. 


Юлія Рябоволик - випускниця студії "ЮН-прес"

На прикладі презентації власних матеріалів з досвіду роботи Юлія Олександрівна розповіла про всі тонкощі та секрети роботи з відеосюжетами. 

По завершенні майстер-класу кожен міг задати додаткове питання, яке стосувалося інших номінацій фестивалю і отримати пораду або рекомендацію щодо їх виконання. 


Вероніка Лернер - кореспондент інформаційно-розважальної газети "Школа 20" 

Також цього дня відбулися збори редакторів прес-центрів, на яких були розглянуті організаційні моменти і призначена наступна зустріч, де буде проведено ще один майстер-клас з питань медіаграмотності. 

Дмитро ПОЛУБОК, 

учень 10 класу

Немає коментарів:

Дописати коментар