1 2 3 4 5

4.3.19

У стінах ЗЗСО №20 стартує ШЕ-Квест!

Перші весняні дні для шанувальників літературної спадщини Великого Кобзаря – це можливість щоразу по-новому осмислити його поетичні та прозові твори, краще осягнути минуле, зрозуміти сучасне й себе в ньому. 

У цей передсвятковий час ми запрошуємо ВАС у чарівну країну - Шевченкіану, яка ховає у собі духовне багатство українського народу, таїну минулого, сучасного й майбутнього України.
Приєднуйтеся до подорожі маленького Тарасика, який у березні 2019 року розпочинає свій шлях у пошуках чарівних кристалів пізнання, так званих "Шевчиків", що допоможуть відкрити секрет "Сучасного кобзаря". Але пам'ятайте, що кількість кристалів обмежена! Спеціально до 205-річчя від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка у стінах Бердянського закладу загальної середньої освіти на Вас чекатимуть 205 шевчиків. Поспішайте разом з нашим героєм зібрати якнайбільшу кількість ключиків пізнання!
Отже, 06.03.2019 року Тарасик вирушає на пошуки. Хлопчик вже зібрав все необхідне для подорожі. А тим, хто вирішив допомогти йому, пропонуємо пройти простий етап реєстрації та отримати чарівну путівку до Шевченкіани.
Все зрозуміло? Тоді реєструйся вже зараз!


Немає коментарів:

Дописати коментар