1 2 3 4 5

8.10.19

Бути вчителем – це здійснювати подвиги кожного дня!

Щорічно в першу суботу жовтня у понад 100 країнах світу відзначається одне з найвеличніших свят – День Учителя. Це свято всіх працівників сфери освіти – день, коли особливо шанується неоціненний внесок педагогів у розвиток суспільства. 
Цього дня у школах панує атмосфера свята і пожвавлення. Учні вітають своїх вчителів:дарують їм квіти і свою увагу, дякують за цю нелегку, але таку необхідну працю.
Ведучі свята: Поліна ЦИБА і Валерія ГРУБА
Так, 4 жовтня 2019 року, учні Бердянського закладу загальної середньої освіти №20 вирішили підійти до привітання своїх вчителів креативно.
Вокальний колектив - учні 5-А класу
Творчий колектив Парламенту школи подарував вчителям ранкове музичне привітання, що додало гарного настрою кожному. На вході до школи на освітян чекав подарунок у вигляді імпровізованого шикування, у якому учні 5-11 класів вітали вчителів, даруючи щирі святкові побажання. 
Учасники святкового концерту: Дар`я ХРИСТОВА і Ярослав ТУМАНОВ
Продовжилося святкування у кабінеті №22, де зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядача були представлені веселі театральні замальовки, вірші та незабутнє виконання колоритних пісень. 
Танцювальний дует: Даніл ВОЙТОВ і Аліна СТЕЛЬМАЧЕНКО

Учасники школи естрадного танцю "Сяйво"
Атмосфера цього дня для всіх працівників школи була насправді теплою та дружньою. 
Педагогічний колектив ЗЗСО 20
Бажаємо всім вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.
Матеріал підготувала - Вероніка ЛЕРНЕР
Світлини - Альона КУТЄПОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар