1 2 3 4 5

30.9.19

Зі спортом по життю!

Навчатися цінувати власне здоров`я, виховувати у школярів потребу постійної рухової активності, залучатися до занять фізичної культури та спорту у школі навчають щорічні традиційні заходи в рамках Олімпійського тижня.
Так, кінець вересня знаменувався цікавим спортивним дійством, яке проходило у стінах Бердянського закладу загальної середньої освіти №20. У п`ятницю, 27 вересня 2019 року, на подвір`ї школи відбулася церемонія закриття Олімпійського тижня.
Прапороносці вносять стяг Олімпіади. 
Учасники спортивного марш-параду 
Всіх присутніх привітала директорка школи Валентина Петрівна Кідалова, яка наголосила, що Олімпійський рух у школі поширює ідеї здорового способу життя та сприяє розвитку дружніх стосунків між учнями.
Вітальне слово директорки ЗЗСО №20 
Хочемо нагадати, що впродовж тижня діти змагалися у спритності та витривалості. Старшокласники випробовували свої сили у змаганнях з підтягування на перекладині, волейболу, футболу. Учні початкових класів брали активну участь у спортивній естафеті "Веселі старти", демонструючи швидкість, спритність, силу, кмітливість та винахідливість. Традиційно, було підведено підсумки змагань та нагороджено кращіх учасників.
Неперевершені емоції учасників церемонії 
Конкурс спортивних слоганів 
Олімпійський рух запалює у серцях всіх людей дух свободи, миру, єдності, дружби та спорту. То ж сподіваємось, що це лише початок звершень на шляху до підкорення нових вершин Олімпу.
Матеріал підготували: 
Аліна СТЕЛЬМАЧЕНКО та Альона КУТЄПОВА. 
Світлини: Ольга ПШЕНИЧНА і Равіля САДИКОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар