1 2 3 4 5

8.11.19

"Жива бібліотека" або бліц-інтерв'ю з професіоналами

Зустріч юнкорівців із провідними спецалістами ЗМІ стала розмовою про друковане слово та меланхолію.

У четвер, 7 листопада, на завершення першого дня VIII фестивалю дитячо-юнацької журналістики "Прес-хвиля", кореспондентам-початківцям випала можливість взяти участь у так званому бліц-інтерв'ю. Учасники команди ЗЗСО №20 поспілкувалися з місцевими медійниками, які залишили не тільки приємні враження від зустрічі, а й подарували юнкорівцям декілька побажань та пропозицій щодо подальшого розвитку в нелегкій, але стовідсотково важливій професії.

Олена Семко (газета "Бердянские ведомости"):
"Главное не закапываться в одном каком-то месте, а двигаться, узнавать, знакомиться, ходить на тренинги, конференции и общаться с людьми."

Вікторія Горбатко (НСЖУ):
"Помните, что в любой профессии, не только в журналистике, самообразование очень важно. Пытайтесь развивать себя в разных сферах. Поверьте, это когда-то выстрелит и пригодится"
Андрій Чепрасов (Big.zp.ua):
"Если нет никаких новостей, то вам ничего не мешает провести свое однодневное мероприятие, рассказать о нем и себя показать. Это было бы полезно и для школы, и для вас. А люди за это могут спасибо сказать".


Упродовж зустрічі вдалося і пожартувати, і дізнатись про те, що журналістика - це одна з найпрестижніших та складних професій.  Ми зрозуміли, що сучасний медійник постійно працює над собою, щодня навчається, щоб ставати кращим та успішним.
Нагадаємо, що фестиваль журналістики "Прес-хвиля" спрямований на розвиток шкільних медіа у нашому місті, тому такі заходи як ніколи є актуальними.
Вероніка ЛЕРНЕР, Маргарита КОЧЕТКОВА

Фото:Костянтин САМОЙЛЕНКО та студія "ЮН-ПРЕС"

Немає коментарів:

Дописати коментар