1 2 3 4 5

5.3.20

Бердянські телевізійники провели майстер-клас для школярів або ТВ-кухня зсередини.


Співробітники редакції «ТБ Бердянськ», 5 берзня 2020 року, поділися секретами своєї майстерності з учасниками шкільних медіа, які беруть активну участь у фестивалі журналістики "Прес-хвиля".

Вероніка ЛЕРНЕР в ролі  телеведучої
Життя в редакції кипить цілодобово. Журналісти виїжджають на зйомки, готують до випуску телепередачі. Для учнів закладів середньої освіти проведення такого заходу стало шансом побачити телевізійну кухню зсередини.
Учасники майстер-класу
Діти відвідали студію головного каналу міста, познайомилися з її технічною стороною, тобто всім тим, що залишається за кадром. Дізналися про монтаж новинних сюжетів і збір інформаційних випусків, а також про роботу з відеокамерами, інтерв'юером та на власні очі побачили, як готуються до випуску програми.
Поради очільнеці фестивалю "Прес-хвиля" А.Бабич
Юні кореспонденти мали змогу спробувати себе у ролі телеведучих, а також стали безпосередніми учасниками запису справжнього випуску новин, який того ж вечора вийшов в ефір каналу «ТБ Бердянськ».
Всі залишилися в захваті від майстер-класу. Саме тому сподіваємося, що отримані знання допоможуть їм в організації роботи шкільного телебачення, а можливо і в професійному самовизначенні.
Вероніка ЛЕРНЕР, Аліна СТЕЛЬМАЧЕНКО.
Фото - Костянтин САМОЙЛЕНКО.

Немає коментарів:

Дописати коментар