1 2 3 4 5

26.12.18

Новорічний БУМ у МПК (+відео)

 У Бердянську стався вибух нових веселощів та дитячих усмішок.
На передодні новорічних свят в міському палаці культури відбувся благодійний захід для всіх мешканців нашого міста. Діти та дорослі, заходячи до приміщення, потрапляли до чарівної казки, де фантастичні герої грали з ними в ігри, проводили конкурси та розіграші. 
Юлія Паленкова в образі фіксика Сімки разом зі своєю фанаткою
Вокальний колектив - учасники Новорічного БУМу
Захід був спланований таким чином, щоб кожен з присутніх почував себе комфортно. На момент шоу у залі  встановили столики за якими сиділи батьки і при потребі могли замовити випічку та гарячі напої. 
Протягом всього дійства представники гуртку «Cool English» проводили майстер-класи з виготовлення новорічних іграшок, на яких дітлахи мали змогу створити святковий подарунок своїм батькам. 
Учасники заходу вчаться створювати Новорічні прикраси
Також були встановлені фотозони, де діти та батьки могли зробити цікаві світлини з допомогою відомого фотомайстра Володимира Малихіна. Під кінець вистави усі присутні отримали солодкі подарунки та зі святковим настроєм вирушили додому.
Чарівні гості свята
Маленький учасник дійства



Завдяки активності мешканців міста та підтримки керівництва міського палацу культури, бердянці мали змогу поринути у чарівний казковий світ та запастися гарним настроєм напередодні новорічних свят.
Маргарита КОЧЕТКОВА,
 учениця 10 класу
Світлини - Вероніка ЛЕРНЕР




Немає коментарів:

Дописати коментар