1 2 3 4 5

19.3.20

Вірусу End, а з "Прес-хвилею" - Happy End

Світова криза - виклик для сучасності. А сьогоденні карантинні заходи не взмозі вплинути на швидкість перепетій, які не тільки заманюють все більше молоді у свої ряди, а й видозмінюються, пристосовуючись до різних умов.

Так, 19 березня, у стінах Центру дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч організаторів фестивалю журналіcтики, які привідкрили завісу таємності результатів цьогорічної "Прес-хвилі".
Це було експерементальне онлайн-випробовування, що транслювалося на ютуб-каналі Point WebTV. До ефіру могли приєднатися усі бажаючі, адже сучасні техногології дають можливість не тільки навчатися і розвиватися, а й тримати руку на пульсі щоденної інформації.
Розпачався захід із зверненя директора ЦДЮТ м.Бердянська Олега Балабана, який привітав всіх з успішною здачею матеріалів конкурсу і побажав всім наснаги, приємного очікування результатів та здоров'я у вигляді температури тіла 36,6 градусів.
Скрінфото з прямого ефіру: Юлія РЯБОВОЛИК, Анжеліка Бабич, Олег БАЛАБАН
Продовжила ефір очільниця VIII фестивалю журналістики - Анжеліка Бабич, яка сповістила глядачів про приємні зміни у вигляді нових завдань, а також повідомила результати однієї з конкурсних номінацій - "Найактивніший шкільний прес-центр". Так, за підсумками маємо такі дані: 43 бали - команда гімназії №3, 51 бал - ЗЗСО №11, 70 білів - ЗЗСО №3, 71 бал - БМЛ, 95 балів - ЗЗСО №1, 102 бали - ЗЗСО №5, 143 бали - ЗЗСО №2. А переможцями виявилися команди гімназії №2 і ЗЗСО №20, які набрали по 170 балів.
Але на цьому ще не все. Журі вирішили зробити виклик усім учасникам та спостерігачам фестивалю. Зокрема, Юлія Рябоволик (випускниця студії "Юн-прес") заворожила всіх інтригою про старт текстового марафону, який оживить сторінки Інстаграм та дасть можливість визначити найкрутішого і найоригінальнішого автора дописів. На учасників чекають вісім цікавих текстових та одне відеозавдання, за виконання яких нагородять переможців у новій персональній номінації.
Тож побажаємо всім успіхів на благодатній ниві популярного серед молоді фестивалю журналістики. І до зустрічі 9 квітня на святковому підбитті підсумків «Прес-хвилі-2019/20»!
Маргарита КОЧЕТКОВА,
Мілєна МАТУСЕВИЧ
Фотоскріни - Аліна СТЕЛЬМАЧЕНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар