1 2 3 4 5

25.11.19

Бердянськ дізнався ім’я нової королеви


У нічному клубі «РІО»,  24 листопада, відбувся конкурс краси «Міс Бердянськ - 2019».

Цього року участь у заході брали 11 дівчат. Кожна з них мала змогу показати себе в різноманітних індивідуальних та спільних конкурсах. Традиційне дефіле у бікіні, розкриття унікального таланту, інтелектуальне випробування - саме ці етапи проходили дівчата на шляху до омріяної корони. 
Аліна Ростацька - " Міс Бердянськ-2019"
У невеликих перервах, поки конкурсантки готувалися до виступів, усім присутнім незабутні емоції дарували вихованці народного ансамблю і танцю «Вербиченька», циркової студії «Баттерфляй», а також вокальної студії «До-мі-солька». Як і в минулих роках, організатором заходу виступило комунальне підприємство «Аншлаг» на чолі з Владиславом Шалєєвим. 
Фіналом вечора стало дефіле у вечірніх платтях, участь у якому взяли усі учасниці конкурсу. За результатами якого журі визначило переможницю. Нею стала двадцятиоднорічна Аліна Ростоцька. Титул першої віце-міс дістався Лілії Шинкаренко, а нагороду другої віце-міс здобула Анжеліка Конопля. 
Ну, а родзинкою дійства став спеціальний гість із Домінікани - Tony Remol, який і для переможниць, і для  всіх присутніх заспівав найвідоміших пісень.  На цій ноті «Міс Бердянськ» прощається з містом до наступного року.
Дмитро ПОЛУБОК,
Фото - Анжеліка БАБИЧ

Немає коментарів:

Дописати коментар