1 2 3 4 5

21.11.19

Ноти талановитих

На базі Центру дитячо-юнацької творчості відбувся концерт вокально-інструментальної музики гуртів «Golden sky» та «Віолетта». 
Так, 20 листопада 2019 року, на концерт завітали представники ЗЗСО міста та фанати юних Бердянських зірочок. 
Розпочався захід виступом гурту «Golden sky». Учасники якого своїм виконанням хітів зарубіжних виконавців розворушили глядачів, які не могли всидіти на місці й починали танцювати. Згодом на сцену піднялась представники гурту «Віолетта», які змогли зачарувати усіх присутніх в глядацькому залі тендітними і досить душевними піснями.
Виступ учасників гурту "Віолетта"
Ті, хто слідкує за плідною роботою ВІА помітили, що змінився склад «Golden sky», а учасники «Віолетта» значно підвищили свою майстерність виконання музики. Такі зміни свідчать про завзятість і наполегливість бердянських музикантів. 
Школярі та фанати гуртів - учасники концертної програми
Фінальним акордом концертної програми стала пісня «Не стидайся, то твоя земля», що змусила кожного глядача задуматися над словами Великої людини - Кузьми Скрябіна. 
Виступ учасників гурту «Golden sky»
На завершення заходу, всі бажаючі мали змогу подякувати юним артистами та зробили спільне фото. Представники прес-центру «ЮнКор» не залишилася осторонь та теж потрапили під спалах фотокамер. 
Представники прес-центру "ЮнКор" разом з учасниками колективу "Віолетта"
Хочемо побажати нашим чарівним музикам не зупинятися і завжди крокувати тільки вперед! 
А всім читачам нагадаємо, що під час Новорічних свят на вас знову чекатимуть виступи колективів вокально-інструментальної музики. Тож сподіваємося на підтримку юних виконавців і впевнені, що вони вас ще здивують. 
Маргарита КОЧЕТКОВА,
Фото – Альона КУТЄПОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар