1 2 3 4 5

18.11.19

Народження нових зірочок

У стінах Бердянської загольноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20, 15 листопада 2019 року, пройшов творчий конкурс ‘’Школа має талант’’.

На заході були представлені жанри: «Художня гімнастика», «Хореографія», «Театральне мистецтво».
Масу задоволення та шквал позитивних емоцій отримали глядачі і судді конкурсу. Місця вистачило всім здібним та талановитим, обдарованим та успішним дітям майже з кожного класного колективу. Для когось виступи на шкільній сцені були вже звичним явищем та були і досить успішні дебюти. Звісно, всі трішки хвилювалися, але це не завадило народженню «нових зірочок».
Переможці шкільного конкурсу
 Своїми думками від конкурсу поділився педагог-організатор ЗОШ 20 Леонід Марков:
"Я приємно вражений проведенням шкільного конкурсу та чималою кількістю талантів. Розвиток та підтримка творчих здібностей у дітей, учнівської молоді, сприяння розвитку культури серед юного покоління – одне із завдань, що стоять перед сучасними педагогами. Хочеться подякувати діткам і їхнім наставникам за неймовірний потік радощів та емоцій, отриманих під час конкурсу, який пройшов на гідному рівні" – зазначив організатор "Талант-шоу".
Кожного учасника заходу було нагороджено солодким призом та дипломом.

Переможцями ж конкурсу стали: Семенченко Карина (5-А клас), Бажан Єва (6-Б клас) та Войтов Данило (8-Б клас).

Учасники "Талант-шоу" діляться враженнями від заходу
Бажаємо учанисникам натхнення, творчого розвитку та нових досягнень у майбутньому. А тих, кому цього року не вистачило майстерності та вправності, побажаємо наснаги і чекаємо наступного року, бо конкурс засвідчив: школа №20 має таланти!

Мілєна МАТУСЕВИЧ

Фото:Вероніка ЛЕРНЕР

Немає коментарів:

Дописати коментар