1 2 3 4 5

27.11.19

Секрети смачного кадру

"Прес-хвиля" набирає оберти. Організатори фестивалю дитячо-юнацької журналістики продовжують дивувати журналістів-аматорів різноманітними цікавинками, які не тільки демонструють нове, а й надихають вчитися.

Так, 26 листопада, на базі 4 корпусу Бердянського державного педагогічного університету відбувся масштабний майстер-клас для юних кореспондентів міста. Цього разу професіонали поділилися секретами фотосправи. На учасників заходу чекала цікава та змістовна лекція, яку підготував викладач кафедри соціальних комунікації Роман Іванович Костромицький.
Викладач майтер-класу - Роман Іванович КОСТРОМИЦЬКИЙ
Перша половина МК була присвячена теоретичній частині фотографії. Говорили про важливі складові: з чого складається базовий комплект фотографа; що важливо мати; в яких стилях робити знімки; де шукати натхнення; чим відрізняється природне і штучне світло тощо. Звичайно, не оминули увагою інгридієнти "смачного" кадру.

Захід був насичений знаннями, які підкріплювалися власним досвідом професіонального фотографа. У другій половині МК учасники дізналися корисні поради, які Роман Костромицький застосовує на практиці. Саме тут доречно були продемонстровані власні світлини, які наочно демонстрували секрети і поради майстра.
Мілєна МАТУСЕВИЧ - кореспондент прес-центру "ЮнКор" ЗЗСО №20
Це був особливий день, тепла і весела атмосфера була до кінця, навіть коли ми, після робочого дня, всі валилися з ніг від приємної втоми. Ми вдячні організаторам за цікаву та корисну інформацію. Обіцяємо, що докладемо чималих зусиль і спробуємо скористатися порадами під час виконання завдань фестивалю.
Мілєна МАТУСЕВИЧ
Фото - Костянтин САМОЙЛЕНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар