1 2 3 4 5

10.12.19

Зима крокує – свята дарує !

До Нового року залишається все менше часу. Він запалює свої святкові вогники та дарує атмосферу бажаного дива. В очікуванні цього чудового дійства люди прикрашають свої оселі, обирають подарунки для рідних та близьких. Але новорічна атмосфера повинна панувати не лише вдома. 

Так, у стінах Бердянського закладу загальної середньої освіти №20 відбулася різдвяно-новорічна виставка. Роботи були представлені у номінаціях: «Різдвяне містечко», «Зимовий подарунок» та «Новорічна інсталяція». 

Поробки дітей вражали своєю оригінальністю, креативним рішенням своїх задумів та різноманітністю ідей. На виставці були представилені досить масштабні роботи, які виготовили колективи учнів, батьків і вчителів 1-11 класів.


Метою і завданням цього заходу стала пропаганда серед молоді бережливого ставлення до природи, розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності, сприяння виховання громадянина України на багатовікових культурних традиціях народу.
Юні майстри довели, що створення новорічних композицій, букетів та ялинок – це екологічно, зручно, сучасно, привабливо та стильно! Щиро дякуємо усім учасникам та батькам, які долучилися до новорічної виставки!


Нагадаємо, що краща робота буде представлена на міській виставці-конкурсі, яка відбудеться у Центрі дитячо-юнацької творчості м.Бердянська напередодні Нового року.
Вероніка ЛЕРНЕР,
Фото - Маргарита КОЧЕТКОВА

Більше фото від Костянтина САМОЙЛЕНКА  ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар