1 2 3 4 5

25.5.19

Дитинства останній дзвінок

Сьогодні, 25 травня, у школах нашого міста пролунав останній дзвінок. Незабаром у одинадцятикласників буде випускний вечір, але нині вони активно готуються до здачі зовнішнього незалежного оцінювання.
18 учнів-одинадцятикласників Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20 сьогодні прощаються зі своїм навальним закладом, який уже давно став для них рідним.
Привітати учнів, їх батьків, вчителів із завершенням навчального року, побажати успіхів випускникам на їхньому життєвому шляху до школи завітали депутат Бердянської міської ради Фурманова Тетяна Ігорівна та голова мікрорайону "Колонія-Макорти" Калініченко Світлана Валеріївна.
Привітала шкільну громаду з сьогоднішнім святом й директорка школи Валентина Петрівна Кідалова, яка побажала учням гарних канікул і з новими силами повернутися до школи у наступному навчальному році. Також вона звернулася до випускників, аби вони успішно склали ЗНО та вступили до омріяних вищих навчальних закладів.
Цей день завжди незабутній, особливо для випускників. Саме вони прикували до себе найбільше уваги. Одинадцятикласники дякували вчителям, батькам, танцювали прощальний вальс, а також позували під час фотосесії, яку для них із задоволенням підготували батьки та рідні.
Останній дзвоник - 2019

Вероніка ЛЕРНЕР, учениця 7-Б класу
Світлини - МАРКОВ Л.Л.

Немає коментарів:

Дописати коментар