1 2 3 4 5

2.9.19

У новий навчальний рік з новим стадіоном

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів.  Цього року для  92-ох першокласників, які переступили поріг Бердянської ЗОШ №20, розпочнеться цікаве шкільне життя: перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.
Для одинадцятикласників  цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні  випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.   
Директорка Бердянської ЗОШ №20 - Валентина Кідалова
Директорка  школи  Кідалова Валентина Петрівна  привітала всіх з чудовим святом - Днем  Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень. Вона побажала всім наснаги, творчих польотів та підкорення нових вершин у Країні Знань. Також від імені педагогічного, батьківського  та учнівського колективів висловила подяку депутатам міської ради і меру Бердянська за неймовірний подарунок для школи (нове сучасне футбольне поле із штучним покриттям) та створення належних умов для виховання підростаючого покоління.
Ведучі свята: Софія ТАБАКОВА і Леонід МАРКОВ
Завітали на свято Першого дзвоника і гості: депутат міської ради - Фурманова Тетяна Ігорівна та голова мікрорайону "Колонія-Макорти" - Калініченко Світлана Валеріївна. Вони побажали всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з нас, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати і любити.  
Новачки школи - першокласники
Щирі посмішки, веселі пісні та радісні обличчя учнів - все це є невід'ємною частиною святкової атмосфери, яка панувала на шкільному подір'ї. Ще мить і пролунав довгоочікуваний шкільний дзвоник, що розпочав відлік нового навчального року.

День знань - 2019
У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила  у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети. 
Маргарита КОЧЕКОВА, учениця 11 класу
Світлини-Альона КУТЄПОВА, учениця 8-А класу

Немає коментарів:

Дописати коментар