1 2 3 4 5

19.9.19

Військово-патріотичне виховання молоді

На території Оперативно-бойової прикордонної комендатури «Бердянськ» відбувся патріотичний захід для школярів закладу загальної середньої освіти №20.

Так, 18 вересня 2019 року, для старшокласників нашої школи було організовано цікаву тематичнину екскурсію, в ході якої тимчасово виконуючий обов`яки заступника коменданта оперативної бойової прикордонної комендатури "Бердянськ" капітан Денис Жадлєнко та заступник коменданта з персоналу оперативно-бойової прикордонної комендатури м.Бердянська майор Володимир Михальчук презентували учням наявну сучасну техніку та зброю. 
Також військові розповіли всім присутнім про переваги військової служби за контрактом та військові професії, в яких є потреба на сьогодні.

Всі бажаючі мали можливість ознайомитися з інформаційними матеріалами,  отримати відповідь на питання, які їх цікавили, поспілкуватися представниками ОБПК в індивідуальній бесіді.


Хочемо наголосити, що зустріч пройшла за підтримки представника міськрайонного центру зайнятості Костенко Юлії Олексіївни. Тож дякуємо за співпрацю! До нових та плідних зустрічей!
Маргарита КОЧЕТКОВА,
учениця 11 класу

Немає коментарів:

Дописати коментар