1 2 3 4 5

22.1.19

Україна святкує, а школярі - дивують (+відео)


Державне свято - День Соборності України учні школи відзначили урочисто та патріотично.


Для школярів 1-11 класів були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування: «Єднання заради Незалежності», «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг». А старшокласники, учні 9-11 класів, продемонстрували свої знання з історії України на тематичній вікторині «Великі особистості нашої держави».
Учасники вікторини
Під час святкових дійств діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР і УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.
У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила». Також діти  намалювали  яскраві малюнки, приурочені до Дня Соборності. А щоб підкреслити  значення  свята, одягнулися  у вишивані сорочки. 

Проте кульмінацією святкування став танцювальний флешмоб: «З піснею про Україну». У вестибюлі школи  учні організували запальні танці під ритм колориту українських пісень.



Учні 5-11 класів ЗЗСО №20 - учасники танцювального флешмобу

Такі заходи сприяють патріотичному вихованню учасників освітнього процесу та надають можливість відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.
Вероніка Лернер, учениця 7-Б класу

Світлини - Костянтин Самойленко, учень 7-Б класу



Немає коментарів:

Дописати коментар